HOUSE OF JAVA YOGA RETREAT

 
Thai
GENIET VAN EEN LUXE YOGA MIDWEEK IN EEN GROENE OASE

Geniet in de groene oase van Bolderberg bij het natuurgebied de 1001 Wijers van een heerlijke luxe yoga midweek.. Vier dagen volledig ontspannen, tijd voor jezelf, uitwaaien in de natuur, op een rustige locatie, mindful Yin yoga workshops, twee heerlijke massagemomenten, elke dag sauna, jacuzzi en wellnesszone voor jou beschikbaar, stiltewandelingen en een mooie deluxe kamer om te rusten en uit te slapen. Gun al je zintuigen rust en boek je House of Java Yoga retreat nu.  475 euro p.p. vanaf groep 8 personen.
Reserveer Nu

Thai

Yoga Retreat
MONDAY

YOGA MIDWEEK MAANDAG

Op maandagmiddag verwelkomen wij je om 14:00 uur met een warme gemberthee. Als je je spullen hebt uitgepakt in je deluxe kamer, kun je volledig ontspannen van de sauna of jacuzzi, een goed boek lezen of je laten verwennen met een heerlijke ontspanningsmassage. s'Avonds genieten we van een heerlijk diner samen en daarna kun je genieten van de eerste Yin yoga workshop.

Thai

Yoga Retreat
TUESDAY

YOGA MIDWEEK DINSDAG

Onder het motto, niet hoeft, alles kan, mag je lekker uitslapen, van een ontbijt op bed genieten, en de dag zelf naar wens indelen. De sauna en wellnesszone staan de hele dag voor je open. Je kunt gaan winkelen, of een pure beauty fotoshoot, personal coaching of een painting workshop reserveren. s Avonds genieten we van de Yin yoga sessie, gevolgd door een inspirerende lezing van Martin Oluwadiran.

Thai

Yoga Retreat
THURSDAY

YOGA MIDWEEK DONDERDAG

Donderdag kan je heerlijk uitslapen en na een licht ontbijt, ontvang je een relaxte Yin yoga workshop om de laatste dag volledig ontspannen in te zetten. Na een gezamenlijke lunch, kun je zo lang nagenieten van de prachtige omgeving en een afsluitende massage of sauna, totdat je klaar bent om geheel ontspannen en uitgerust naar huis te gaan.

Thai

Yoga Retreat
INFO

YOGA MIDWEEK INFO

Meer praktische info volgt. 
Heeft u al vragen, neem gerust contact met ons op.

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates