Balinese Massage

Diep ontspannende massage gebaseerd op authentieke balinese/Indonesische technieken. Deze wordt aangebracht met warme olie. Lichaam en geest komen daardoor in een staat van de diepe rust. Naast harmonie en sereniteit zorgt deze wellness behandeling voor een goede doorbloeding en een zijdezachte huid.


€35 (30 min)
€59 (60 min)
€75 (90 min)

Reserveer Nu

Javaanse aromatherapie massage

Ontdek de Royale Javaanse massage, zoals die eeuwenlang werd toegepast in het koninklijke Indonesische rijk. Een matige tot zeer stevige, intense dieptemassage, waarbij de kracht van het lichaam, duimen en druk van de handpalmen in combinatie met essentiële oliën, zorgen voor een goede bloedcirculatie, spanning in het lichaam reduceren en tot een zeer diepe ontspanning leiden.


€35 (30 min)
€59 (60 min)
€75 (90 min)

Reserveer Nu

Body Massage

De huid is het grootste orgaan, en de vele zenuwuiteinden zijn een verlengstuk van de hersenen. "Het  aanraken van het oppervlak roert de diepten," schrijft Deane F. Juhan. Velen van ons hebben gemengde gevoelens over ons lichaam, we kunnen niet altijd zoals wij willen en sommige gebieden functioneren beter dan anderen. Vaak nemen we ons lichaam voor lief totdat er iets pijn doet. We vergeten dat het leven beweging is en hoe vrij ons lichaam kan bewegen als we het toestaan. Naast de voordelen ervan, zoals het verlichten van pijn, verbeterde circulatie, verhoogde immuunfunctie en relaxatie, is massage is een krachtige methode voor het verbinden van lichaam en geest en kan op een dieper niveau leiden tot persoonlijke transformatie.

Demo

Body
MAssage

Aloe vera sun treatment massage

Deze luxe lichaamsbehandeling is ideaal voor het verzorgen van uw huid, ook na een zonnebank beurt of zonvakantie. We starten met stoom, gevolgd door een zachte, circulerende massage met Aloë Vera gel en werken de behandeling af met een verzachtende en verzorgende bodycream. Voel je als herboren na deze heerlijke, luxe lichaamsbehandeling.


€75 (90 min)

Reserveer Nu

Hotstone massage

Bij deze bijzondere lichaamsmassage wordt gewerkt met stenen die opgewarmd worden tot een temperatuur van ongeveer 45 graden. De warmte, afkomstig van de stenen geven van een diepe relaxatie en de geest kan volledig ontspannen. Met het gewicht van de stenen oefenen we een druk uit op de spieren, waardoor er een extra ‘stretching effect’ ontstaat. Na afloop voel je je uitgerust en vol met nieuwe energie!


€40 (30 min)
€65 (60 min)
€79 (90 min)

Reserveer Nu

Hoofd, nek & schouders Massage

De hoofd, nek en schoudermassage verlicht de spanning in je hoofd, rug, nek en schouders en heft blokkades op. In korte tijd voel je de kracht & flow weer door je lichaam stromen!


€35 (30 min)
€45 (45 min)
€59 (60 min)

Reserveer Nu

Ayurveda Abhyanga Detox massage

Ayurveda is gebaseerd op het evenwicht van lichaam, geest en ziel. Het is geen medisch systeem, maar een 5000-jaar oude wetenschap van het leven en van hoge ouderdom. (Veda=kennis, Ayus-Leven). De Ayurveda behandeling start met warme oliën, die worden gebruikt om de energiecentra van het lichaam te stimuleren, waardoor evenwicht en gezondheid worden verbeterd. Voel je als herboren na deze zuiverende behandeling!


€49 (30 min)
€79 (60 min)
€99 (90 min)

Reserveer Nu

Pinda Sveda Massage

Deze behandeling is een krachtige massage die wordt uitgevoerd met twee kruidenbolussen. Naast een ontgiftigend effect zorgt de toepassing van de kruidenstempels in combinatie met de geuren die de kruiden verspreiden voor een dubbel ontspannend effect. Het bind-en spierweefsel wordt positef gestimuleerd door de warmte van de bolussen en het lichaam wordt weer in optimale conditie gebracht.


€79 (60 min)
€99 (90 min)

Reserveer Nu

Ayurveda Sirodhara Massage

Shiro betekent 'hoofd' en Dhara staat voor 'continue stroom'. Shirodhara is een ayurvedische behandeling van het hoofd en maakt onderdeel uit van de reinigingskuur 'Pancha Karma'. Bij een Sirodhara behandeling giet je een continue stroom van warme kruidenolie op het hoofd (het derde oog ofwel Ajna Chakra). Geeft een gevoel van welzijn en draagt bij aan verjonging van de zintuigen die zich bijna allemaal in het hoofd bevinden. Er ontstaat een gevoel van helderheid en openheid en maakt het lichaamsnatuurlijke gevoel van balans en harmonie wakker en brengt het in evenwicht. Het laat je in een staat van vrede en kalmte drijven en het kalmeert de psyche. Sirodhara wekt een meditatief gevoel op.


€49 (30 min)
 

Reserveer Nu

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.